• Español
  • Norsk Nynorsk
25. august var åpningen av “The Banquet” i ROM for Kunst og Arkitektur i Oslo. Dette var åpningen av en serie utstillinger, seminarer og samtaler om moderne kunst som kunne besøkes frem til 16.oktober. Bak utstillingen sto det spanske arkitektkontoret Herreros Arquitectos fra Madrid som vant konkurransen for å designe det nye Munch museet i Bjørvika, Oslo.

Utstillingen var åpen for alle og kunne besøkes frem til 16. oktober. Målet med arrangementet var å få til en møteplass der folk med ulike interesser, så vel kulturelle som politiske og økonomiske, kunne få muligheten til å kommunisere og utveksle ideer og meninger.

Det var to banketter som ble holdt i september i Galleri ROM (Maridalsveien 3, Oslo) fra kl 19:00 til 21:00:

Torsdag 8.: ARTE + ARQUITECTURA med Joseph Grima (direktør i Domusmagazine), Gunnar B. Kvar (direktør for Astrup Fearnley Museet for moderne kunst), Dagur Eggertsson (Arkitekt) Knut Eirik Dahl (Arkitekt) og MaritJustine Haugen (Haugen / Zohar Arkitekter)

Torsdag 22.: NUEVOS MUSEOS med Audun Eckoff (direktør for Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design i Oslo), Moritz Kung (kurator), Klaus Schuwerk og Jan Kleihues (vinnere av konkurransen for Nasjonalmuseet i Oslo)

For mer informasjon se: http://www.r-o-m.no/no/the_banquet.aspx /www.herrerosarquitectos.com

oktober 17 @ 22:00
22:00 — 22:00 (24h)