Det har blitt tradisjon i handelskammeret. Når skreisesongen er kommet feirer vi det med et festmåltid der nettopp denne fisken er kveldens stjerne.

Det har skjedd igjen. Det spektakulære og urgamle som fiskerne i norske fjorder ivrig venter på hvert år, har vendt tilbake. Skreien, den beste bacalaoen i verden, er nyfisket.

Det har blitt tradisjon i handelskammeret. Når skreisesongen kommer feirer vi det med et festmåltid der nettopp denne fisken er kveldens stjerne. Vi startet med en presentasjon av kjøkkensjef Jesus Almagro og noen ord fra leder for Eksportutvalg for Fisk Espen Hansson, mens vi nøt en coctail av norske sjømatprodukter. Deretter ble det servert utsøkte retter av Skrei tilberedt på forskjellige og spennende måter. Vi avsluttet middagen med en herlig dessert. Alle rettene ble selvfølgelig ledsaget av de beste viner.

Noen av de som kom var blandt andre Vincent Fleischer (Director de Innovation Norway España/Portugal), Hanne Benjaminsen (Cape Fish Group AS), Atle Hedløy (Director Hedløy Consult S.L), Hallvard Bratberg (Director general de SAS Espana), Espen Hansson (Director del Consejo del productos del mar Noruega), Kristina Nergård (Nergård Sales AS), Carolin Rustad (La Cámara Noruega), Henrik Lumholdt y Henrik F. Obel (Cámara de Comercio Hispano-Danesa) y Carmen Sanz (Presidenta de la Cámara de Comercio Hispano-Noruega).

Middagen ble en suksess, og vi gleder oss allerede til å repetere herligheten i 2011.

mars 9 @ 23:00
23:00 — 23:00 (24h)