Business and Technology Trends for 2012./

Torsdag 15 desember , gikk Europeisk forretningsfrokost om innovasjon, vekst og ny teknologi
av stabelen, organisert av Innovation Forum og EU Chambers of Commerce i Spania, i samarbeid med Kommisjonen og Madrid Network.

Ansvarlig for ofisiell åpning var Francisco Fonseca. Director, Representasjon i Spania for Europakommisjonen og Jorge Blanco. Vice President for det Spansk-Polske Chamber of Commerce.

Den første foredragholderen var Jorge Burgos, direktør for Innovasjon i Bankia. Han snakket om fire store trender relatert til teknologisk innovasjon: Allt via Mobiltelefonen, Cloud Services, Data and Business Analytics Big 3.0, med store fordeler i form av kostnadsbesparelser og sikkerhet.

Direktør for Innovasjon Systems i Cepsa, Joaquin Vallejo Reyes mente at »
fremtiden for selskapene går via digitalisering ,»innovasjon og prosessforbedring, kontinuitet og sikkerhet og operasjonell effektivitet,» bemerket videre tre verktøy
teknologi: samarbeid gjennom sosiale nettverk, Cloud Services og mobilitet.

Tredje intervensjon var ved Javier Lopez, Business Analyst Google Spania, «han understreket tre trender:» bruke eksisterende informasjon på internett, forberede seg på en fremtid der 50% av trafikken vil være via mobiltelefon og TV integrasjon og online video. «

Etterpå ble det servert frokost og annledning til Networking.

desember 14 @ 23:00
23:00 — 23:00 (24h)