Foretningslunsj i Altea, Alicante. “Norway and Spain – closer than ever. Explosion in direct flights – unlimited busines!s opportunities or just more tourists?

Det Spansk-Norske Handelskammer har som en ny strategi prioritert å organisere sine aktiviteter på jevnlig basis i Alicante på grunn av det store antall norske personer, virksomheter og norske interesser som er etablert i området.

Et eksempel av denne strategien fant sted den 24. April når Handelskammeret organiserte en foretningslunsj på hotellet Melia Villa Gadea.

Foredragsholderen Vincent Fleischer, leder av Innovasjon Norge i Spania og Portugal, fremførte et interessant foredrag knyttet til hvilke konsekvenser handelen mellom Spania og Norge har eller kan ha med det faktum at vi er i ferd med tilkoblinger direkte fly mellom ulike byer i Spania og Norge: «Norway and Spain – closer than ever. Explosion in direct flights – unlimited business opportunities or just more tourists?»

Begivenheten ble gjennomført med 45 personer / selskaper, kunder av våre medlemmer og venner av Det Spansk-Norske Handelskammer. I tillegg var vi æret med tilstedeværelsen av ordføreren i Alfaz de Pi, Vicente Arques Cortes og en hans rådgivere, Mr. Zambrano.

Vi setter pris på den interesse som fremkommer av tilstedeværelsen til handelskammeret på Costa Blanca, og vi håper gjentatt interesse også ved neste hendelse med Handelskammeret der, neste juni.


Ver mapa más grande

april 23 @ 22:00
22:00 — 22:00 (24h)