I samarbeid med de andre Nordiske Handelskammerene i Spania, inviterte vi nok en gang til å delta på denne store festkvelden.

Og dette gjorde vi i ekte nordisk ånd. Det var innslag av smaksprøver på flere av de nordiske tradisjoner; både innen mat, musikk, dekorasjon og underholdning. Det hele startet med coctalis og apertiffer på terassen, da man kunne nyte den flotte utsikten over Madrid. Den finske ambassadøren, Markku Keinänen, holdt en velkomsttale før middagen ble servert. Det var blitt leid inn en strålende dyktig pianist, som passet pa at stemningen holdt seg under hele middagen. Middagen ble kun avbrutt av allsang «Kom mai du skjønne milde», og utdeling av flotte gaver fra sponsorene; alt fra flybilletter til mobiler.
Hele 94 påmeldte fikk nyte denne vellykkede Nordiske Aftenen. Vi gleder oss allerede til å repetere eventen til neste år.

Det ble for anledningen leid inn profesjonell fotograf. Vil dere se flere bilder fra eventen: http://www.mydrive.ch, Brukernavn: JoseAlberto, Passord: pelotazo

Fichero adjunto:
Patrocinadores Noche Nordica 2010.pdf

mai 23 @ 22:00
22:00 — 22:00 (24h)