29. juni 2010 var alle medlemmer av handelskammeret innkalt til årets generalforsamling på Hotel Intercontinental, Madrid. Følgende var tilstede under møtet: Camara de Comercio Hispano- Noruega (Carmen Sanz, Carolin Rustad), Innovasjon Norge (Vincent Fleischer), Det Norske Vertitas (Luis Gutierrez de Soto), Natural Gamba (Bjørn Aspheim), Tune Eureka (Manuel J. Garcia) , Garrigues (Bootello Vicente, Alfonso López López), Norsk Solkraft (Finn Birger Lie) ScanLaw (Erik Saunes), Bifrost Advokater (Thomas Rønning), Bove Montero y Asociados, SL (Chantal Garcian, Yolanda Garcia), Navantia (Cristina Vazquez ) og Geir Ackermann. Dagsorden besto blant annet godkjenning av referat fra generalforsamling 25.06.2009, godkjenning av regnskapet (rapport og balanse) 2009, diskusjon av medlemskontingent, godkjenning av styrets avgjørelser og handlinger i løpet av 2009, godkjenning av budsjett for 2010 og endelig valg av styremedlemmer og leder av det Spansk-Norske Handelskammeret. Det nye styret ble sammensatt som følgende;

Carmen Sanz Abogados (Carmen Sanz)
Despacho Gómez Amat Fernandez (Angeles Gómez Amat)
Bifrost Law (Thomas Ronning)
ScanLaw (Erik Saunes)
Norsk Solkraft AS (Finn Birger Lie)
SAS (Hallvard Bratberg)
TD & C (Jan Skybak)
Alfamundo SLU International Consulting (Juan Diego Soto)
Knut Boe Consulting S.L (Knut Boe)
Vicinay Cadenas (Luis Cañada)
Det Norske Veritas (Luis Gutierrez de Soto)
Tune Eureka (Manuel Jesús García)
Garrigues (Vicente Bootello)
Innovation Norway (Håkon Hauan)
Caixa Catalunya (Trond Michelsen)

Og blant medlemmene av styret, er vi glade for å kunngjøre at Carmen Sanz ble gjenvalgt som president for en ny periode.

Etter generalforsamlingen ble det holdt en lunsj der flere medlemmer av kammeret også deltok. Vår spesielt inviterte, Admistrerende direktør for Innovasjon Norge i Spania, Vincent Fleischer, hadde forberedt en presentasjon som omhandlet hans erfaring i Spania som komersiell rådgiver og hans arbeidserfaringer generelt. Han snakket også potensialet han ser i forretningsmuligheter mellom Spania og Norge, og nevnte at suksess i næringslivet har mye å gjøre med de kontaktene som oppnås i dette landet. Han endte med å takke det Spansk-Norske Handelskammeret, da han understreket kammeret som en viktig kilde for bygging og vedlikehold av kontakter. Vi avsluttet lunsjen med noen ord av den Norske ambassadøren i Spania, Per Ludvig Magnus. Han delte sitt syn på situasjonen i Spania og fortalte om sin erfaring de siste fire årene som ambassadør for Norge i Spania.

Vi var glade for å personlig kunne ønske dem begge to lykke til videre med nye utfordringer. Deres samarbeid gjennom disse årene har vært høyt verdsatt av det Spansk-Norske Handelskammer.

juni 30 @ 22:00
22:00 — 22:00 (24h)