I går gikk Spansk Norsk Handelskammers første forretnings frokost for 2012 av stabelen, dette i samarbeid med advokat firmaet Garriges og Proexca.

Carmen Sanz , presidenten av handelskammeret,ønsket velkommen og presenterte foredragsholderene for deltakerene av seminaret.Etterpå overtok , administrerende direktør i Society of Economic Development Canaria (Proexca), Ernesto Yanes ordet og gav en kort presentasjon av arbeidet som blir gjort for å tiltrekke seg skndinaviske investeringer til Kanariøyene.

Prosjektleder Queila Delgado Ojeda var ansvarlig for foredraget om arbeidet Proexca utfører,og hvorda dette fungerer som promotion for Kanariøyene, med sikte på å diversifisere det produktive vev og generere kvalifisert sysselsetting.

Nærmere detaljer om fordelene ved det økonomiske Regime for Kanariøyene for norske bedrifter som ønsker å etablere seg på øyene var det advokatfirmaet Garriges som stod ansvarlige for.

Etter fullførte presentasjoner, ble det tid foe en en interessant runde med spørsmål hvor foredragsholdere besvarte spørsmål fra deltakerne.

Fichero adjunto:
CANARIAS _Desayuno REF Mad 120312.ppt

mars 11 @ 23:00
23:00 — 23:00 (24h)