For å øke vår virksomhet og bilaterale forbindelser mellom Spania og Norge, har presidentene for det spansk-norske handelskammeret i Madrid og Spansk Norsk Handelskammer i Oslo blitt enige om å organisere felles aktiviteter for ytterligere å fremme våre bilaterale forbindelser i sammenheng med Covid-19-pandemi.

Den nåværende situasjonen har skapt kaos i mange selskaper, men også store muligheter, for eksempel akselerasjon av bootstrapping og automatisering i prosessene for dialog og salg i selskaper.

Målet med dette webinaret er å gå inn på nye salgsteknikker og prosedyrer i en sektor hvor mekling har vært hovedformen frem til nå.

Vår partner, DEN NORSKE BANK, vil dele med de fremmøtte et eksempel på disse mekanismene, hvor de har opprettet en virksomhetslinje kalt «SAMSOLGT» som består av salg av eiendommer på en mest mulig digital måte, noe som reduserer kostnadene ved formidling kraftig.

DAGSORDEN:

17.00h. – Innledning, Carmen Sanz, president for det norske kammeret i Spania og Vincent W. Fleischer, president for det norske kammeret i Oslo

17.15h. – Christoffer Hveem, administrerende direktør i Samsolgt, DNB Eiendom

17.45h. – Runde med spørsmål

Webinaret blir holdt gjennom Zoom, en online videokonferanseplattform, og vil bli spilt inn for å spre innholdet.

Du vil motta en link, som vil ta deg til hvor webinaret vil avholdes.

mai 5 @ 17:00
17:00 — 18:00 (1h)

Online

Meld deg på her!