Ballesol- gruppen er et selskap som spesialiserer seg i forvaltningen av sykehjem for de eldre. Siden starten i 1980 fram til nå, har gruppen holdt seg trofaste til å tilby sine kunder den beste omsorg og oppmerksomhet, slik at de kan føle seg trygge, sikre og fornøyde.

Ballesol Senior Resort tilbyr en rekke tjenester for å best finne løsninger på behovene til eldre og deres utvikling. Deres oppgave ser de i å sikre velferd og livskvalitet for eldre mennesker ved å gi behandling alltid tilpasset de personlige behov.

Deres filosofi har stått siden begynnelsen; ved etablering av denne gruppen sykehjemsbedrifter, å alltid tilby den mest komplette og omfattende service rettet imot de eldre, gjennom alle fasetter og på alle skalaer.

Formann for det Spansk- Norske Handelskammer, Carmen Sanz, deltok 19 Februar på åpningen av det nye senteret for Ballesol- gruppen, som ligger i Finestrat Costa Blanca, nær Benidorm. Åpningen foregikk på selve senteret som har en meget priviligert beliggenhet i Cala de Finestrat, med både hav og fjell utsikt. Ballesol sikter seg mot nordiske borgere, og organiserte derfor denne åpne dagen for skandinavere. Åpningen imponerte; både med et stort frammøte av publikum og over de utmerkede fasiliteter og hyggelig personale.

mars 7 @ 23:00
23:00 — 23:00 (24h)